My Testnet Experience with CLI. (Gemini 3d)

In 0.3.0, while continuing without any problems, it gave a Rust error and stopped a while after synchronising the system. Now I restarted it with 0.3.1 CLI. I continued without data reset and init. It is progressing smoothly but then I got the classic error again. I’ll wipe and reboot.

Error:
   0: solution subscription crashed
   1: couldn't parse summary
   2: TOML parse error at line 1, column 1
   2:   |
   2: 1 |
   2:   | ^
   2: missing field `initial_plotting_finished`
   2:

Location:
   src/summary.rs:161

  ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ SPANTRACE ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

   0: subspace_cli::summary::parse_summary with self=SummaryFilePointer { file: Mutex { data: "/root/.local/share/subspace-cli/summary.toml" } }
      at src/summary.rs:158
   1: tokio::task::runtime.spawn with kind=task task.name=solution_subscriber task.id=436129 loc.file="src/utils.rs" loc.line=299 loc.col=10
      at /home/runner/.cargo/registry/src/index.crates.io-6f17d22bba15001f/tokio-1.27.0/src/util/trace.rs:16

Suggestion: If you think this is a bug, please submit it to our forums: https://forum.subspace.network

Backtrace omitted. Run with RUST_BACKTRACE=1 environment variable to display it.
Run with RUST_BACKTRACE=full to include source snippets.
1 Like

@NakoTurk Did this issue go away after a wipe and reboot?

It never stopped after startup, but it is still not synchronised to the system.

We have a new release that should be coming out here soon it will be version 0.3.3 that should be coming out here soon.

1 Like